Curatire canalizari

Curatare canalizari cu furtun de inalta presiune, desfundare conducte canalizari si tubulaturi, decolmatare camine si canalizari. Acestea sunt doar o parte din serviciile pe care echipa noastra le asigura tuturor celor aflati in cautarea de solutii eficiente pentru curatire canalizarii.

Kader MSS Ecoservice are accesul la cele mai noi tehnologii in domeniu, astfel ca poate executa orice tip de lucrare, indiferent de complexitate si indiferent de tipul canalizarii. Curatarea si spalarea canalizarii se face folosind simultan pompa de inalta presiune si pompa in vid.

Curatarea canalizarilor reprezinta primul pas in crearea unui mediu mai curat, mai sanatos, mai civilizat!

De ce este obligatorie curatirea canalizarii?

O canalizare infundata este sinonima cu disconfortul si mizeria. Prin nerespectarea regulilor elementare de utilizare a sistemului de canalizare si prin lipsa cunostintelor de baza necesare intretinerii acesteia, canalizarea se infunda, devenind astfel o ¨bomba cu ceas¨ pentru sanatate si pentru confortul locuitorilor.

Fie ca este vorba de canalizarile menajere ori de cele industriale, etapa de curatare este elementara in asigurarea unui nivel optim de confort si functionalitate.

Care sunt cele mai frecvente cauze de infundare a conductelor? Simplu: grasimile solidificate, detergentii, bucatile din lemn, carpe, pungi si flacoane din material plastic, caramizi, pietre, nisip, namol si resturi alimentare. Necuratata la timp, mizeria se poate depune in straturi si poate bloca conducta, ducand la inundatii si emanarea unui miros insuportabil.

Ce presupune procesul de curatare canalizari?

Curatarea canalizarilor presupune indepartarea resturilor reziduale depuse pe aceste trasee utilizand echipamente adecvate.

Curatarea se executa in functie de tipologia canalizarii si in functie de reziduurile depuse. De regula, desfundarea canalizarilor se realizeaza cu capete standard (pentru infundari simple), desfundare cu capete de curatare pentru canalizari cu radacini, pentru canalizari cu grasimi si pentru canalizari cu nisip, pietris sau alte aluviuni.

Kader MSS Ecoservice-Curatare canalizari cu tehnologii ultramoderne!

Firma noastra executa urmatoarele servicii:

  • desfundare canal
  • desfundare si curatare canalizare
  • intretinerea retelei de canalizare
  • vidanjare ecologica/vidanjare ape uzate
  • curatarea depunerilor de nisip

Pentru serviciul de curatare canalizari, Kader MSS Ecoservice dispune de personal calificat dar si de o gama completa de echipamente, utilaje si solutii speciale de curatare.

Garantam promptitudine, profesionalism si preturi foarte avantajoase.

PANOU

Galerie: