Curatire conducte industriale

   Activezi in domeniul industrial si ai nevoie de servicii menite sa eficientizeze procesul de curatare a conductelor? Vrei sa ai accesul la solutii inovatoare chiar si pentru cele mai complexe lucrari de curatare conducte industriale?

   Pentru un rezultat conform exigentelor, alege sa lucrezi cu o firma specializata in servicii de curatare canalizari, inclusiv curatare conducte industriale.

    Kader MSS Ecoservice are la dispozitie echipamente, vehicule si utilaje performante (doate cu toate accesoriile necesare unei curatari de la A la Z), precum si o gama de solutii de curatare(prietenoase cu mediul inconjurator).

   In curatarea conductelor industriale utilizam pompele de inalta presiune, ceea ce garanteaza o curatare perfecta, indiferent de complexitatea lucrarilor si indiferent de tipologia conductelor. Gratie ¨arsenalului¨ de echipamente putem curata chiar si conducte cu un grad mare de depuneri sau infundari.

 Curatarea este efectuata cu ajutorul apei, folosind diverse tubulaturi rotative speciale.

PANOU

Curatarea conductelor industriale, o necesitate!

    Conductele subterane de alimentare cu apa si canalizare sunt supuse deteriorarii permanente si depunerilor de reziduuri. Cauzele coroziunii si depunerilor sunt determinate in cea mai mare parte de caracteristicile agentului transportat si de factorul timp.

    Lucrarile de curatare conducte industriale sunt o necesitate, fie ca este vorba de industria alimentara, petrochimica sau farmaceutica. Prin intermediul acestor servicii elimini pericolul unor eventuale defectiuni majore care ar putea paraliza productia si totodata, eviti disconfortul creat de mirosurile insuportabile emanate de conductele infundate.

De ce curatarea sub presiune?

    Curatarea propiru-zisa se face cu jet de apa sub presiune mare si foarte mare-o metoda nepoluanta si neinvaziva din punct de vedere al coroziunii si fenomenelor ce pot aparea in urma tratamentelor chimice.

    De asemenea, avem la dispozitie si solutii speciale pentru o curatare impecabila. Mai exact, dispunem de produse care lucreaza eficient in depietrificare, ideale pentru indepartarea straturilor de piatra, de rugina, mizerie si namol de pe toate tipurile de conducte (PVC, aliaje, otel, etc.).

   Kader MSS Ecoservice lucreaza pentru tine si in folosul mediului inconjurator! Fii responsabil si adopta cele mai avantajoase solutii pentru un mediu mai curat, mai sanatos!

Contacteaza-ne!

Esti pregatit pentru un serviciu profesionist !
Kader va sta la dispozitie!