Hidrosablare

Ce reprezinta hidrosablarea?

   Sablarea clasica cu nisip este istorie! Astazi tehnologia permite dezvoltarea unor solutii mult mai inteligente pentru netezirea si curatarea suprafetelor de orice tip. Procedeul poarta denumirea de hidrosablare.

   Echipa Kader MSS Ecoservice iti pune la dispozitie servicii de hidrosablare pentru toate tipurile de suprafete, fie ca este vorba de beton armat, metal, mecanisme sau piese, lemn, etc. Lucrarile se desfasoara conform celor mai stricte rigori in domeniu astfel ca poti fi sigur de un rezultat perfect..totul in timp util si la preturi convenabile!

    Gata cu rugina si suprafetele deteriorate inainte de vreme! Kader MSS Ecoservice are solutia: hidrosablare!

   Hidrosablarea este procedeul prin care se curata de vopsea, rugina, muschi, graffiti, mizerie grosiera suprafetele dure ca metal, piatra si lemn cu ajutorul unui jet de material abraziv (nisip, quart) impreuna cu un jet mai puternic de apa.

PANOU

De ce hidrosablarea?

     Trecerea timpului isi poate pune amprenta pe suprafetele din metal, pe cele din lemn sau beton, fie ca este vorba de simpli pereti ori de piese metalice complexe. Neindepartata la timp, rugina poate deteriora grav functionalitatea unei piese si o poate face numai buna de aruncat la gunoi. Mai mult, rugina depusa si vopseaua cojita pot dauna grav aspectului !

    Vopsea veche, produse chimice, invelisuri acoperitoare insestetice, straturi de rugina...toate acestea dispar sub actiunea unui jet puternic de apa combinat cu nisip. Pe scurt, hidrosablare. Acest procedeu de curatare a suprafetelor este destinat, in special, pentru curatarea vopselurilor si a ruginei de pe suprafetele metalice si nu numai. Rezultatul? O suprafata ca nou, neteda si estetica!

DSC_0488

Kader MSS Ecoservice-Hidrosablare

 

O piesa afectata de rugina poate fi repusa in folosinta prin intermediul procedeului de hidrosablare. Nu lasa, asadar, ca semnele de uzura sa se instaleze pe utilajele/echipamentele tale. Kader MSS Ecoservice executa hidrosablare cu echipamente specifice, menite sa netezeasca orice suprafata, la viteze foarte mari.
Prin hidrosablare putem curata suprafetele afectate de: sisteme multistrat cu exfoliere, sisteme de vopsire degradate aplicat peste oteluri, grunzi cu leziuni mecanice si rugina alba.
Gratie echipamentelor inovatoare putem indeparta toate impuritatile, arsura de laminare in straturi, funinginea aderenta, inclusiv produsele petroliere solidificate.

Executam lucrari de hidrosablare pentru: conducte, recipiente, piese si utilaje industriale, confectii metalice, etc

Indiferent de suprafata ce necesita hidrosablare, garantam lucrari eficiente, cu rezultate vizibile si de durata!