Mentenanta parcuri panouri fotovoltaice

   Evolutia pietei de energii regenerabile face ca cererea de instalatii fotovoltaice sa fie tot mai mare. Astfel, parcurile cu panouri fotovoltaice au devenit o solutie rentabila pentru toti cei care vor sa se bucure de energia GRATUITA de la soare.

   Pentru asigurarea unui randament maxim, parcurile cu panouri fotovoltaice necesita mententanta, adica lucrari periodice de intretinere. Fiind vorba de instalatii sofisticate, cu tehnologii ultramoderne, mententanta trebuie realizata conform celor mai stricte cerinte in domeniu, fara riscul de accidentari sau deteriorari.

   Prin serviciile de mentenanta parcuri panouri fotovoltaice ne propunem sa crestem eficenta in cadrul sistemelor solare si totodata, sa asiguram economii in furnizarea de servicii premium.

PANOU

De ce mentenanta parcuri panouri fotovoltaice?

     Serviciile de mentenanta se impun ca solutie pentru cresterea performantei sistemelor. Statisticile efectuate in domeniu arata ca prin intretinerea corespunzatoare a panourilor fotovoltaice are loc o crestere a eficacitatii cu pana la 70%!

    In plus, prin serviciile de mentenanta creste, inclusiv, durata de viata a panourilor. Asadar, serviciile de intretinere parcuri panouri fotovoltaice sunt obligatorii ori de cate ori se doreste imbunatatirea randamentului si optimizarea investitiilor.

Ce presupune serviciul de mentenanta parcuri panouri fotovoltaice?

Exista mai multe proceduri de intretinere, in functie de nivelul dorit de curatare si in functie de caracteristicile parcului (modul si locul de montare, tipul de sistem, etc.).

In general, curatarea parcurilor cu panouri fotovoltaice presupune:

  • clatire cu apa deionizata
  • apa deionizata combinata cu un surfactant usor
  • cosire

In lucrarile de mentenanta se utilizeaza doar echipamente si utilaje speciale, adaptate la tipologia sistemelor si dimensiunea parcurilor.

Galerie:

Kader MSS Ecoservice-Mentenanta parcuri panouri fotovoltaice, de la A la Z!

    Kader MSS Ecoservice dispune de echipamente de ultima generatie integrate intr-un sistem unic de curatare care asigura un rezultat perfect! In plus, lucram doar apa purificata si demineralizata, fara detergenti sau chimicale daunatoare!

    In cadrul lucrarilor de mentenanta parcuri panouri fotovoltaice includem si operatiuni de cosire.

    La curatarea panourilor fotovoltaice verificam, de asemenea, conexiunea firelor si inlaturam orice depuneri de pe suprafata panourilor (praf, noroi, dejectii pasari, mucegai, fungi, depuneri de minerale din apa, carbon si funingine, etc.).

    Cea mai buna solutie pentru mentenanta parcurilor cu panouri fotovoltaice este Kader MSS Ecoservice! Iti punem la dispozitie solutii complete pentru intretinerea adecvata a parcurilor, plus consiliere de specialitate.

Executam lucrari de hidrosablare pentru: conducte, recipiente, piese si utilaje industriale, confectii metalice, etc

Indiferent de suprafata ce necesita hidrosablare, garantam lucrari eficiente, cu rezultate vizibile si de durata!

Cosire şi tocare vegetaţie.

Kader MSS ECOSERVICE mai ofera si servicii pentru cosire şi tocare vegetaţie.

Procesul de taiere/tocare a vegetatiei consta in doua etape distincte:

Taierea/tocarea mecanica a vegetatiei din spatiul cu latimea de ~ 4 metri, dintre panouri, prin 3 treceri a unui tractor tip EUROPARD 254

Taierea/tocarea vegetatiei din spatiul de sub panouri cu ajutorul a 5 motocositori marca STHILL.

Deszăpezire

Procesul de dezapezire panouri si cai acces consta in:

Dezapezirea mecanizata a cailor de acces cu tractorul Europard 254, dotat cu lama pentru dezapezire

Curatat manual zapada cai acces la statiile de control.