Cosirea parcurilor de panouri fotovoltaice

De ce este necesara cosirea parcurilor de panouri fotovoltaice?

   Lucrarile de mentenanta in parcurile de panouri fotovoltaice sunt o necesitate si totodata, o metoda sigura prin care ajuti la functionarea adecvata a sistemelor montate. Lucrarile de mentenanta includ si cosirea tarenurilor. De ce? Taierea vegetatiei din perimetrul parcurilor fotovoltaice si plantarea de iarba cu inaltime mica impiedica aparitia efectului de umbrire a panourilor.

   Parcurile fotovoltaice implica nu doar montarea de panouri fotovoltaice ultramoderne, ci si lucrari de intretinere care sa includa cosirea ierbii, indepartarea vegetatiei daunatoare si intretinerea drumurilor interioare.

   Amenajarea teritoriului din punct de vedere urbanistic se realizeaza tinand cont de conditiile cadrului natural si antropic existent.

Acces facil

In cazul in care vegetatia dintr-un parc fotovoltaic este neglijata, accesul efectiv in parc poate fi compromis. Prin cosirea regulata a vegetatiei, accesul la panouri nu mai este o problema !

Estetica

   Cosirea vegetatiei este si o chestiune de estetica! Un parc cu aspect neingrijit poate lasa impresia unui spatiu parasit si a unei investitii compromise. Spatiile din cadrul parcurilor trebuie bine delimitate si puse in valoare.

   Vegetatia trebuie intretinuta constant. De cate ori pe an este recomandata cosirea? Specialistii recomanda cosirea de cel putin doua ori pe an pentru a preveni scaderea productiei de energie.

PANOU

Kader MSS Ecoservice-Lucrari de cosire parcuri de panouri fotovoltaice

 

   Cosirea unui parc fotovoltaic presupune utilizarea de echipamente profesionale. O simpla coasa sau drujba nu rezolva problema vegetatiei daunatoare. Pentru un rezultat notabil, cel mai indicat este sa apelezi la o firma specializata in cosire parcuri de panouri fotovoltaice. Astfel, reduci considerabil timpii de lucru si ai garantia unui teren estetic, cosit la milimetru.

   Kader MSS Ecoservice este solutia optima cu ajutorul careia iti mentii parcul fotovoltaic in stare excelenta de functionare. Venim in intampinarea ta cu servicii personalizate si oferte avantajoase.

   Avand la baza o echipa calificata in prestarea acestui tip de serviciu, Kader MSS Ecoservice poate sa planteze diferite tipuri de iarba sub instalatiile solare sau in jurul acestora, cum la fel de bine poate sa coseasca orice suprafata, fie ca este vorba de un teren perfect plan ori de unul cu inclinatie mare.

   Pentru lucrarile de cosire dispunem de masini de tuns performante, cu design compact. Gratie dimensiunilor reduse, masinile pot tunde chiar si in zonele mai putin accesibile.

   Asigura functionalitatea parcului fotovoltaic cu serviciile oferite de Kader MSS Ecoservice!

Executam lucrari de hidrosablare pentru: conducte, recipiente, piese si utilaje industriale, confectii metalice, etc

Indiferent de suprafata ce necesita hidrosablare, garantam lucrari eficiente, cu rezultate vizibile si de durata!

Picture6