Servicii cu pompe de inalta presiune (100-3.000 bar)

Cauti o metoda inteligenta de irigare a culturilor? Vrei sa ai accesul la cele mai performante echipamente de acest gen? Conductele de apa nu mai furnizeaza apa la presiunea dorita? Kader MSS Ecoservice iti pune la dispozitie servicii cu pompe de inalta presiune, de la 100 pana la 3.000 de bar.

Pompele de inalta presiune sunt special proiectate pentru lucrari in: viticultura, arboricultura, horticultura, intretinere parcuri si gradini, intretinere parcuri fotovoltaice, pepiniere, legumicultura, lucrari agricole, plus alte domenii ce necesita un sistem de irigare eficient.

Avand la dispozitie o gama completa de pompe de inalta presiune, Kader MSS Ecoservice executa pulverizari in culturi pe rand, lucrari de dezinfectare, controlul buruienilor, fertilizare lichid, etc. Serviciile cu pompe de inalta presiune sunt destinate atat domeniilor agricole cat si celor industriale sau gospodaresti.

Ce este o pompa de inalta presiune si la ce este utila?

Pompele de apa sunt echipamente electrice (perfect sigilate ermetic), net superioare pompelor cu jet si mult mai puternice.

Stropirea culturilor cu furtunul clasic se dovedeste a fi o metoda depasita ca randament, mai ales in cazul culturilor si parcurilor de dimensiuni mari. Pentru irigarea suprafetelor mari este necesara utilizarea unor echipamente adecvate, menite sa ofere randament si totodata, sa asigure economie de apa. Mai exact, pentru aceste tipuri de culturi, pompele de inalta presiune sunt cele mai recomandate echipamente.

Utilitatea pompelor de inalta presiune este extrem de practica. Scufundate in apa, pompele sunt folosite pentru a stropi o gradina, pentru a alimenta o casa cu apa necesara, pentru a evacua apa dintr-un beci sau o pivnita.

Pompele sunt disponibile intr-o varietate de modele si anume: pompe de apa curata sau pompe de apa murdata, pompe de apa murdara cu tocator daca apa contine diverse reziduuri.

Servicii cu pompe de inalta presiune, doar prin Kader MSS Ecoservice

Fie ca lucrezi in domeniul agricol ori in cel industrial, echipa noastra vine in intampinarea exigentelor tale cu servicii de includ utilizarea de pompe de inalta presiune. Putem utiliza aceste echipamente atat pentru curatarea conductelor (pentru imbunatatirea presiunii), pentru forarea unui nou put, pentru alimentarea cu apa a diverselor cladiri sau pentru irigarea culturilor de orice dimensiuni.

Utilizand echipamente de mare capacitate putem asigura debitul necesar de apa (in functie de aplicatii si necesitati).

PANOU

Galerie: